Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Pariskunta kunnosti vanhan tallin – odotapa, kun he avaavat ovet remontin jälkeen

Ladot ja tallit harvoin hätkähdyttävät meidät upeudellaan – paitsi tämä valkoinen komeus, joka tekee poikkeuksen. 

Amerikkalaispariskunta Chip ja Joanna päättivät tarttua isoon haasteeseen ja kunnostivat vanhan tallin, jota tuskin voisi kuvitella asumiskelpoiseksi. 

Kunnostus oli osa TV-ohjelmaa ”Fixer Upper”, jossa pariskunta kunnostaa vanhoja rakennuksia kodeiksi. 

Jo pelkästään valkoinen maalikerros tekee rakennuksesta upean, mutta odotapa kun näet miltä talli näyttää sisältä. 

Katso alempaa kuvia tallista. 

talli
© Magnolia

Olohuoneen näkymää kehystävät upeat tallin ovet, jotka kunnostettiin ja maalattiin valkoiseksi.

lato
© Magnolia

Ruokailutilassa on ihana vanhanajan tunnelma, jota on maustettu trendikkäillä yksityiskohdilla. 

lato
© Magnolia

Isot lasiovet tuovat paljon valoa sisään eteisaluaan. 

lato
© Magnolia

Tässä tilavassa keittiössä kelpaa kokkailla! 

lato
© Magnolia

Myös lapset saivat upeat huoneet. Seinää koristaa maalaus tallista. 

lato
© Magnolia

Kylpyhuoneessa ollessa on vaikea kuvitella, että rakennus on joskus aiemmin ollut pelkkä talli.  

lato
© Magnolia

Kyllähän tässä kelpaa loikoilla ja ihastella näkymää!

Vanhoja rakennuksia tulisi kunnostaa enemmänkin, sillä niistä saa todella kauniita ja uniikkeja koteja.

Jaa tämä juttu ystävillesikin, jos sinustakin tämä entinen talli on kokenut upean muodonmuutoksen!

 
 

Lue lisää aiheesta...