Maratonjuoksija luuli reitin olevan selvä ja laski housut kinttuun talon pihalla

Vanha sanonta kuuluu, että hätä ei lue lakia. Tähän on kuitenkin oikeassa elämässä vaikea turvautua, vaikka hätä yllättäisi vaikeassakin paikassa. Hyvin harva meistä ainakaan kyykistyisi vieraan ihmisen etupihalle hoitamaan niin kutsuttua ”kakkoshätää” – eli ulostamaan.

Eräällä maratonjuoksijalla oli kuitenkin tähän tilanteeseen erilainen mielipide, sillä kun hätä iski kesken kilpailun, hän päätti toimittaa asiansa täysin tietämättömän sivullisen kodin nurmikolle.

Omaksi harmikseen talon valvontakamerat kuitenkin tallensivat hänet itse teossa kirjaimellisesti housut kintuissa.

Yli 30 000 juoksijaa otti huhtikuussa osaa Yhdysvalloissa Bostonin kaupungissa järjestettävään kuuluisaan Bostonin maratoniin. Kesken juoksukilpailun yksi osanottajista jäi kuitenkin kiinni itse teossa, ollessaan ulostamassa talon pihalla, kertoo The New York Post.

Paniikkikakka

Maratonia oli ehditty juosta jo jonkin aikaa, kun kyseinen kisaaja kärsi niin kutsutusta juoksijan vatsasta, eli vatsavaivoista, jotka saavat alkunsa juoksun aiheuttamasta toistuvasta ylös-alas liikkeestä.

Sen sijaan että kisaaja olisi lähtenyt etsimään juoksijoille järjestettyä bajamajaa tai muuta vessaa matkan varrelta, hän päätti poiketa nopeasti reitiltä puskan läpi pahaa aavistamattoman talon pihaan.

Talon ovikameraan tallentunut video on levinnyt nyt myrskyn lailla ympäri maailman ja siitä voi nähdä, kuinka juoksija säntää pihalla olevan nurmikon laitaan etsien sopivaa kohtaa ja pudottaa sitten housunsa valmistautuessaan pikaiseen suoritukseen.

Kyseessä oli vielä isompi hätä, jota hän oli suorittamassa.

Kuva: Twitter

Jäi kiinni

Ovikameran tallentamalla videolla näkyy myös hetki, jolloin muutamaa sekunttia kakkaamisen jälkeen juoksija jää kiinni itse teossa, kun kilpailua kadulla seuraamassa ollut ohikulkija asteli pihalle ja näki miehen housut kintuissa nurmikolla.

Jäätyään kiinni juoksija nousi nopeasti ylös ja veti housut takaisin jalkaansa ennen kuin pakeni paikalta puiden välistä jatkamaan 42 kilometrin mittaista kilpailua.

Videota tilanteesta on katseltu jo yli 300 000 kertaa ja sen voit nähdä tästä:

Itse maratonin voittivat virallisesti kenialaiset Evans Chebet ja Hellen Obiri ajoilla 2:05:54 ja 2:21:38. Heistä kumpikaan ei pysähtynyt kertaakaan pitämään wc-taukoa – eikä varsinkaan toisten pihoille.

Kaikenlaista sitä ihmiset keksivät hädän hetkellä. Riittäisikö oma ymmärryksesi tähän?