Koira karkasi kotoaan ja osallistui juoksukilpailuun – sijoittui seitsemänneksi puolimaratonissa

Koira karkasi

April Hamlin meni käymään vessassa, jonka aikana hänen 2,5-vuotias koiransa oli karannut. Ludivine-koira oli ennenkin karannut, mutta se oli ennen pysynyt lähettyvillä. Tällä kertaa koira oli lähtenyt vähän kauemmaksi.

Koira katosi 19. tammikuuta 2016, jolloin kaupungissa järjestettiin maraton kilpailu nimeltään ”Trackless Train Trek Half Marathon”. Ludivine-koira osallistui tietämättään juoksukilpailuun.

Juoksijat olivat aivan ihmeissään, kun he huomasivat kisaavansa koiran kanssa kärkisijoista. Koira oli mukana koko juoksukilpailun ajan ja se juoksi kaiken kaikkiaan noin 21 kilometriä.

– Näin koiran parkkipaikalla ennen kilpailun alkamista, sanoo juoksija Tim Horvath haastattelussa Runners World-sivuston kanssa.

Osallistui juoksukilpailuun

Kyseinen juoksukilpailu järjestettiin pienellä paikkakunnalla Elkmontissa. Juoksijat olivat siinä uskossa, että koira oli pitämässä tahtia yllä. Kukaan ei voinut kuvitellakaan, että koira oli karannut kotoaan ja päätynyt juoksukilpailuun.

Koira pysähtyi muutaman kerran matkan aikana, mutta se jatkoi kuitenkin juoksemista loppuun asti. Ludivine-koira saapui maaliin seitsemäntenä, mikä on todella hieno suoritus. Koira pysähtyi muutaman kerran juomaan vettä, mutta se sijoittui silti hyvin kilpailussa.

Luduvine-koira juoksi maaliin ajassa 1:32:56. Koira sai hienon mitalin palkinnoksi.

Koiranomistaja kuuli naapuriltaan, että Ludivine oli osallistunut juoksukilpailuun. Hamlin oli hieman vaivaantunut hakiessaan koiransa. Hän ei tiennyt, mikäli koira oli häirinnyt muita juoksijoita tai kenties hajottanut paikkoja.

Pian kävi kuitenkin ilmi, että koira oli käyttäytynyt todella hyvin. Koira oli juossut häiritsemättä muita juoksijoita. Hamlin oli aivan ihmeissään huomattuaan, että hänen koiransa oli saanut mitalin.

Aivan uskomatonta, että koira karkaa kotoaan ja osallistuu tietämättään juoksukilpailuun. Ludivine-koira on todistetusti juossut puolimaratonin.